[ Saznaj više ]
Za sva pitanja i informacije u vezi ove usluge, nazovite: 052 622 350 ili 091 624 2780

Odštopavanje cijevi i pražnjenje septičkih jama

Jedna od osnovnih usluga  djelatnosti odvodnje je pražnjenje i odvoz otpadnih voda iz septičkih/sabirnih jama  poslovnih i stambenih objekata koji nisu spojeni na sustav javne odvodnje.

Osim toga osposobljeni tim djelatnika sa specijalnim vozilom obavlja i poslove odštopavanja, čišćenja i ispiranja sustava javne odvodnje.

Specijalno vozilo za odštopavanje ima spremnik volumena 8 m3 za ispumpavanje sanitarnih  otpadnih voda i spremnik volumena 2 m3 s čistom vodom kojom se ispiru cijevi sustava javne odvodnje.

Otpadne vode iz septičkih/sabirnih jama odvoze se na uređaj za pročišćavanje otpadnih voda grada Pazina, gdje se iz prihvatnog spremnika postepeno upuštaju u sustav za pročišćavanje.

Trebate li uslugu odštopavanja cijevi sustava javne odvodnje ili odvoza otpadnih voda iz septičkih jama slobodno nam se obratite na broj telefona 052 645 437 ili e-mail odvodnja@usluga-pazin.hr, a mi ćemo u najkraćem mogućem vremenu stići do Vas i izvršiti uslugu.

Cijena vodne usluge pražnjenja, odvoza i pročišćavanja otpadnih voda iz septičkih i sabirnih jama nalazi se u Odluci o cijeni vodne usluge javne odvodnje:

 

Odluka o cijeni vodne usluge javne odvodnje (3,5 MB) Pravilnik o sastavu tehnoloških otpadnih voda koje se upuštaju u sustav javne odvodnje (2,0 MB)